E-novice

Varnost in zasebnost

Splošna varnost spletnega portala

V Seltronu  smo poskrbeli, da bo vsak nakup v spletni trgovini varen. Vsi zaupni podatki, ki se prenašajo po internetu (kupčevi osebni podatki, podatki o nakupih in številke plačilnih kartic), so ustrezno kodirani, zato jih tretje osebe ne morejo prebrati.

Spletno mesto www.seltron.si  uporablja tehnologijo SSL (Secure Socket Layer). Za maksimalno varnost prenosa je poskrbljeno z mehanizmi, ki jih uporabljajo banke, finančne ustanove in najboljše spletne trgovine.

 

 

Plačevanje s karticami

Avtorizacije in transakcije s plačilnimi karticami se izvajajo preko avtorizacijskega centra banke, s katero imamo pogodbo o plačevanju s kreditnimi karticami.

Avtorizacije kartic se vršijo s preverjanjem podatkov v bančnem sistemu in se ne shranjujejo na strežniku ponudnika.

Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam, in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla ter ustrezno programsko opremo (protivirusno zaščito) svojega računalnika.

 

 

Izjava

Za podatke o kupcih, ki jih bomo pridobili na spletnem mestu www.seltron.si, se zavezujemo k skrbnemu varovanju.

Zagotavljamo, da bomo zbrane podatke uporabljali izključno za izvedbo nakupov naših strank, izboljšanje delovanja spletnega mesta in obveščanje o naši ponudbi za tiste registrirane uporabnike, ki želijo prejemati elektronske novice.