E-novice
Nova regulatorja konstantne temperature
2016-11-17
Regulatorja konstantne temperature ACC30 in ACC40

NOV regulator konstantne temperature PROMATIC ACC

Nova regulatorja konstantne temperature PROMATIC ACC30 in ACC40

Regulatorja konstantne temperature ACC10 in ACC20 sta zamenjala nova modela ACC30 in ACC40, ki prinašata sledeče novosti in izboljšave:

  • Nov je način za nastavitve, ki je povsem identičen kot pri vseh ostalih regulatorjih Seltron. Nastavitve lahko sedaj izvršimo enostavno, hitro in na poznan način.
  • Nov je grafični OLED dipslej, ki omogoča jasen in celovit pregled različnih podatkov kot so: način delovanja, želene in nastavljene temperature, opozorila, obvestila …
  • Nova je kapacitivna tipkovnica, ki ima povsem enake tipke kot jih poznamo na drugih Seltron regulatorjih.

Zmogljivosti regulatorja konstantne temperature PROMATIC ACC30

Uporablja se za regulacijo povratne temperature kotlov na trdo kurivo oziroma polnjenje hranilnika ter za regulacijo temperature dovoda za bazene in druge sisteme ogrevanja ali hlajenja s konstantno temperaturo. Delovanje regulatorja določimo z izbiro ene od 4 prednastavljenih hidravličnih shem

Vezalne sheme za ACC30

Vezalne sheme za regulatorja konstantne temperature ACC30Zmogljivosti regulatorja konstantne temperature PROMATIC ACC40

Uporablja se za regulacijo povratne temperature kotlov na trdo kurivo oziroma polnjenje hranilnika, za regulacijo temperature dovoda za bazene in druge sisteme ogrevanja ali hlajenja s konstantno temperaturo. Vgrajeno ima posebno logiko za krmiljenje obtočne črpalke in številne varovalne funkcije. Delovanje regulatorja določimo z izbiro ene od 4 prednastavljenih hidravličnih shem.

Vezalne sheme za ACC40

Vezalne sheme za regulator konstantne temperature ACC40

« Back