E-novice
Novice

Pametne naprave, modeli ter platforme v aktivnem omrežju Akronim: PAKT
2017-11-30

Seltron sodeluje v dveh raziskovalnih razvojnih projektih: IQHome in PAKT.

 

Več >>

Nova regulatorja konstantne temperature
2016-11-17

Nova modela regulatorjev konstantne temperature ACC30 in ACC40, ki nadomeščata modela ACC10 in ACC20, imata tipkovnico občutljivo na dotik in OLED grafični displej. Več o zmogljivostih, funkcijah in ostalih podatkih preberite na spodnji povezavi.

 

Več >>

 

Kako preverimo kompatibilnost regulatorja ogrevanja z novo sobno enoto RCD2?
2016-11-07

Sobno enoto DD2+ popolnoma nadomešča nova sobna enota RCD2, katero lahko povežemo s Seltron regulatorji ogrevanja z ustrezno programsko verzijo. Kako preverimo, če je programska verzija ustrezna in kaj storiti, če ni, preberite na spodnji povezavi.

 

Več >>

 

Toplotna črpalka Daikin Altherma Compact
2016-09-08

Ta sodobni ogrevalni sistem združuje toplotno črpalko za ogrevanje in hlajenje (opcijsko) ter hkrati omogoča možnost priklopa solarnega sistema. Podrobnosti najdete na povezavi spodaj!

 

Več >>

 

Prejeli smo zlato priznanje
2016-04-22

Na sejmu ENERGETIKA 2016 smo prejeli zlato priznanje za kombinacijo dveh novih lastnih izdelkov: sobne enote RCD 2 in aplikacije CLAUSIUS, ki omogočata sodobno daljinsko upravljanje sistemov za ogrevanje in hlajenje.


Več >>

 

Nova sobna enota RCD
2016-02-29

Predstavljamo vam zmogljivo novo sobno enoto RCD, ki jo je možno povezati z mobilno aplikacijo Clausius za oddaljen nadzor ogrevanja preko pametnega telefona ali tablice.


Več >>

 

Grelnik sanitarne vode za toplotne črpalke OPTIMA
2015-07-09

Visokozmogljiv grelnik sanitarne vode OPTIMA GOTC je bil namensko razvit za ogrevanje sanitarne vode v sistemih z nižjim temperaturnim režimom delovanja. Omenjeni grelnik je še posebej uporaben pri sistemih, kjer je glavni vir energije toplotna črpalka.


Več >>

 

Inox razdelilci OPTIMA za talno ogrevanje
2015-03-18

Blagovno znamko OPTIMA smo dopolnili z Inox razdelilci za talno ogrevanje.


Več >>

 

Nova tehnologija vžiga pelet v 90 sekundah
2015-03-18

Predstavljamo vam nov, izjemno učinkovit keramični vžigalni element za peletne gorilnike Lamborghini, Ferolli in Fer, ki je bil razvit z namenom hitrega in zanesljivega vžiga pelet


Več >>

 

Rešitev za popoln preklop med viri ogrevanja
2014-11-24

V praksi se pogosto srečamo s potrebo po upravljanju dveh ogrevalnih naprav. Kako zagotoviti maksimalno učinkovitost preberite v nasvetu. 


Več >>